A. Smitho ir L. Klimavičiaus mintys prieš rungtynes

Futbolo klubas „Panevėžys“ jau ketvirtadienio vakarą pradės antrą savo istorijoje atkarpą UEFA organizuojamose varžybose. Pirmasis iššūkis – Orhėjaus „Milsami“ ekipa, su kuria teks grumtis Konferencijų lygos pirmajame atrankos etape.

Tarptautinės kovos netaps krikštu puolėjui Ariagneriui Smithui, kuris jose dalyvavo su Jūrmalos „Spartaks“ komanda. Šiuo metu Nikaragvos rinktinės atstovas yra puikios sportinės formos ir su 7 įvarčiais įsitaisė tarp rezultatyviausių „Optibet A lygos“ žaidėjų.

Jo teigimu, iš varžovų galima tikėtis techniško žaidimo, tačiau panevėžiečiai tam yra pasiruošę.

„Jaučiu motyvaciją – komandos laukia labai svarbios rungtynės, turime pabandyti atiduoti viską, ką turime geriausio, kad laimėtume rungtynes. Šiuo metu esu geros sportinės formos, kiekvieną dieną treniruojuosi, atiduodu 100 procentų. Noriu padėti klubui, pasižymėti kiekviename mače ir padėti komandai.

„Milsami“ yra techniška komanda, gerai žaidžianti su kamuoliu. Reikia bandyti juos greitai spausti ir neleisti jiems žaisti. Manau, kad tai yra svarbiausia“, – kalbėjo A. Smithas.

„Panevėžio“ aistruoliai praėjusią savaitę sulaukė pozityvios žinios – vidurio gynėjas Linas Klimavičius sugrįžo į rikiuotę, spėdamas sužaisti Lietuvos čempionato akistatą su Gargždų „Banga“. Panevėžietis yra pilnai pasiruošęs ir su gimtojo miesto komanda žais pirmąsias rungtynes tarptautiniame fronte.

„Visi nusiteikinėjame sunkioms rungtynėms, visi pasiruošę ir su nekantrumu laukiame. Manau, kad visi turi to gero jaudulio. Visi laukiame rungtynių Europoje, visi turi stimulą pasirodyti kuo geriau.

Gerai, kad pavyko sužaisti rungtynes Gargžduose, nes tas praleistas laikas nėra į naudą ir po truputį jaučiuosi geriau. Tikiuosi, kad viskas bus gerai ir komandai gerai seksis.

Rungtynių Europoje nėra daug ir toks įdomumas turėtų būti žiūrovams. Aišku, norėtume, kad jų būtų iki žiemos, bet bus, kaip bus. Stengsimės kuo ilgiau išlikti šiame turnyre, bet norėčiau visus pakviesti į stadioną, nes tai tikrai labai padeda“, – fk-panevezys.lt svetainei pasakojo „Panevėžio“ vidurio gynėjas.

Pirmasis Panevėžio ir Orhėjaus ekipų susidūrimas įvyks liepos 7 dieną „Aukštaitijos“ stadione. Dvikovą bus galima stebėti per „DELFI TV“.

Palikite komentarą

Skip to content