Antra kelionė šiemet į Marijampolę

Futbolo klubas „Panevėžys“ po dviejų savaičių pertraukėlės sugrįš į „Optibet A lygos“ kovų sūkurį ir sužais 21-ojo turo rungtynes. Oponentas laukia nelengvas – sekmadienį bus keliaujama į Marijampolę, kur lauks vietos „Sūduva“.

Tai bus trečiasis šių ekipų tarpusavio susidūrimas šiame sezone. Pirmasis mačas, kuris vyko „Žemynos“ progimnazijos stadione, baigėsi panevėžiečių pergale rezultatu 2:1, savo ruožtu, antroji akistata Marijampolėje finišavo pralaimėjimu 1:2 – tada Wandersonas Melo išvedė svečius į priekį, tačiau prastai sužaista pirmojo kėlinio pabaiga lėmė du praleistus įvarčius.

Sūduviečiai per 20 mačų „Optibet A lygoje“ iškovojo 8 pergales, tiek pat kartų sužaidė lygiosiomis bei 4 sykius pralaimėjo. Su 32 taškais „Sūduva“ žengia 5-oje pozicijoje ir nuo dvikova mažiau sužaidusių panevėžiečių atsilieka 7 taškais.

Pastarosiose rungtynėse Lietuvos čempionate marijampoliečiai neišlaikė turėto įvarčio pranašumo ir dvikovą su „Kauno Žalgiriu“ baigė lygiosiomis 2:2, o prieš tai UEFA Konferencijų lygos antrame atrankos etape bendru rezultatu 0:2 buvo pralaimėta Danijos „Viborg“ klubui.

Prieš artėjančią akistatą savo įspūdžiais su fk-panevezys.lt svetaine pasidalino po traumos vis labiau atsigaunantis Elivelto.

„Gavus traumą, tai man buvo labai sunkus momentas, kadangi itin laukiau Konferencijų lygos rungtynių ir patyriau sunkią traumą.

Prieš „Sūduvą“ žaisti niekada nebūna lengva. Šią komandą nugalėti yra sunku, ji žino, kaip žaisti, kai turi kamuolį ir taip pat nuožmiai kovoja. Jeigu kantriai kovosime dėl kiekvieno kamuolio, turime šansą nugalėti“, – pasakojo į rikiuotę grįžęs brazilas.

„Panevėžio“ ir „Sūduvos“ dvikova „Optibet A lygos“ 21-ajame ture įvyks sekmadienį, rugpjūčio 7 dieną. Rungtynių pradžia – 17.55 val., susitikimą transliuos TV6 kanalas.

Palikite komentarą

Skip to content