Savaitės viduryje – akistata su „Riteriais“

Futbolo klubas „Panevėžys“ šią savaitę „Optibet A lygoje“ pradės paskutinio čempionato trečdalio batalijas. 26-ajame ture į Panevėžį atvyks Vilniaus „Riteriai“, kurie taip pat puoselėja tikslus pasidabinti medaliais.

Pablo Villaro treniruojamas sostinės klubas rungtyniauja išties banguotai. Per pastarąsias septynerias rungtynes pasitaiko serijų – dvi pergalės, trys pralaimėjimai ir vėl dvi pergalės. Šiuo metu „Riteriai“ per 27 mačus yra surinkę 44 taškus, iškovodami 13 pergalių, 5 kartus sužaisdami lygiosiomis ir patirdami 9 nesėkmes.

Su 4-ąją poziciją užimančia Vilniaus komanda šiemet buvo žaista du sykius. Pirmasis tarpusavio mačas svečiuose baigėsi rezultatu 0:0, o antrame susitikime pergalę 3:0 nukalė Roko Stanulevičiaus, Elivelto bei Ernesto Veliulio taiklūs smūgiai.

„Panevėžiui“ artimiausioje dvikovoje negalės padėti ankstesnėse rungtynėse raudoną kortelę užsidirbęs Wandersonas Melo.

Prieš pirmąsias šios savaitės rungtynes fk-panevezys.lt svetainė pabendravo su į rikiuotę po patirtos traumos Moldovoje grįžusiu Mitaru Čukovičiumi.

„Kai žaidėme antrąsias rungtynes prieš „Milsami“ ekipą, sulaukiau stipraus spyrio į pėdą ir negalėjau tęsti mačo – pasisekė, kad niekas nelūžo, tai buvo tik smūgis. Traumos yra neatsiejama mūsų darbo dalis, bet buvo sunku nežaisti ir nepadėti komandai.

Sugrįžau rungtynėse su „Banga“, iškovojome dar vieną pergalę, tad buvau labai laimingas. Šiuo metu jaučiuosi gerai, trauma virto istorija.

Trečiadienį žaisime rungtynes prieš gerą varžovą, rungtyniausime namuose ir sieksime nugalėti. Svarbu bus žaisti susitelkus ir susikoncentravus nuo pirmosios minutės, taip pat – vykdyti trenerio nurodymus, manau, rezultatas tada mūsų nenuvils. Mano draugai iš Serbijos žaidžia „Riteriuose“, palaikome ryšį ir gerbiame vienas kitą. Linkiu jiems viso ko geriausio, tačiau po mūsų tarpusavio rungtynių“, – teigė gynėjas iš Juodkalnijos.

26-ojo turo dvikova tarp „Panevėžio“ ir „Riterių“ įvyks rugsėjo 7 dieną, trečiadienį. Mačo pradžia „Aukštaitijos“ stadione – 20 val.

Palikite komentarą

Skip to content