Sudarytas kontraktas su G. Žederštreimu

Futbolo klubas „Panevėžys“ pasirašė sutartį su 19-mečiu saugu Gustu Žederštreimu. Jaunojo futbolininko kontraktas galios iki 2023 metų sezono pabaigos.

G. Žederštreimas futbolą pradėjo lankyti nuo pirmos klasės pas trenerį Liną Niurką, vėliau pradėjo mokytis Raimundo Sargūno sporto gimnazijoje, tobulėdamas pas trenerį Darių Žindulį. Saugas trečią sezoną atstovauja „Panevėžiui B“ „Optibet Pirmoje lygoje“ ir trečius metus treniruojasi su pagrindine komanda.

Lietuvos čempionate G. Žederštreimas šiemet yra sužaidęs 3 mačus, 2 dvikovas – šio sezono „Hegelmann LFF taurės“ varžybose ir yra vienas iš „Panevėžio B“ lyderių „Optibet Pirmoje lygoje“.

Po kontrakto pasirašymo panevėžietis pasidžiaugė, kad jo įdėtas darbas buvo pastebėtas.

„Praėjusiais metais pradėjau jausti, kad vis labiau tobulėju ir gale sezono gavau šansą truputį pasirodyti. Jaučiuosi vis geriau, stengiuosi, tobulėju, treniruojuosi ir džiugu, kad šį sezoną gaunu daugiau žaisti.

Labai laukiau ir stengiausi tam, kad išgirsčiau tokią naujieną apie kontraktą. Džiaugiausi, kai klubo vadovas man paskambino. Tai mane dar labiau motyvuoja treniruotis, žaisti ir kelti savo meistriškumą“, – fk-panevezys.lt svetainei sakė G. Žederštreimas.

Artimiausias rungtynes Lietuvos čempionate „Panevėžys“ žais šios savaitės šeštadienį, liepos 2 dieną. 18-ojo turo dvikova Gargžduose prasidės nuo 18 val.

Palikite komentarą

Skip to content