Sugrįžo S. Vasquezas ir atvyko jaunas lietuvis

„Panevėžio“ futbolo klubas vasaros perėjimų lango metu pasipildė dar dviem futbolininkais. Į komandą sugrįžo kolumbietis Sebastianas Vasquezas bei atvyko „Optibet Pirmoje lygoje“ atsiskleidęs Martinas Perveinis.

Su abiem žaidėjais pasiekti susitarimai, galiojantys iki šio sezono pabaigos.

Iš Pabradės miesto kilęs 18-metis M. Perveinis nuo 14 metų persikėlė į Baltijos futbolo akademiją Vilniuje ir tobulėjo pas trenerį Ivaną Švabovičių. Šiemet BFA gretose „Optibet Pirmoje lygoje“ atakuojantis futbolininkas pelnė 10 įvarčių, dar 5 tikslūs smūgiai buvo pridėti „Hegelmann LFF taurėje“.

„Pirmoje lygoje pavyko pelnyti nemažai įvarčių ir gavau pasiūlymą iš „Panevėžio“, o mano agentas Deividas Česnauskis padėjo man atvykti čia.

Labai geri įspūdžiai treniruojantis su pagrindine komanda – pakilau iš jaunimo į vyrų futbolą. Norisi įsitvirtinti pagrindinėje komandoje, įrodyti savo vertę Pirmoje lygoje ir gauti šansą A lygoje“, – fk-panevezys.lt svetainei kalbėjo M. Perveinis.

Savo ruožtu S. Vasquezas „Panevėžio“ garbę gynė tris ankstesnius sezonus, kai Aukštaitijos sostinės klubas pakilo į Lietuvos čempionatą. Kolumbiečio sąskaitoje – 74 dvikovos „Optibet A lygoje“. Šiame sezone 26 metų puolėjas atstovavo „Jonavai“, kurios gretose sužaidė 17 mačų.

„Viskas pernelyg nepasikeitė, tik keli nauji žaidėjai atvykę į komandą. Nemažai futbolininkų liko iš praėjusio sezono. Sieksiu kuo greičiau prisitaikyti prie trenerio propaguojamos žaidimo sistemos, tad dirbsiu sunkiai, kad kiekvienu metu padėčiau komandai.

Šis sezonas skiriasi nuo praėjusio tuo, jog kitos komandos yra labiau lygios. Manau, kad galime pasiekti kažką kito, nors anksčiau esame iškovoję du trofėjus. Bus sunku, bet bandysime laimėti čempionatą – esame netoli pirmos vietos. Turime gerą komandą, esame susitelkę, tad tikiuosi gerai baigsime šiuos metus.

Mano, kaip žaidėjo, tikslas yra atiduoti save visą per treniruotes ir rungtynes. Sieksiu pasižymėti taikliais smūgiais ir su komanda pakovoti dėl titulų – juos iškovoti būtų nuostabu. Kol kas klubas šiame sezone žaidžia puikiai“, – teigė ketvirtą sezoną „Panevėžyje“ žaisiantis futbolininkas.

Su klubu atsisveikino 19-metis saugas Darius Jurgelevičius – klaipėdietis persikėlė į gimtojo miesto „Neptūno“ komandą. „Panevėžys“ dėkoja D. Jurgelevičiui už įdėtas pastangas ir linki sėkmės tolimesnėje karjeroje.

Palikite komentarą

Skip to content